Technoplaneta – šifrovací hra pro děti

Finále

Finále čtvrtého ročníku Technoplanety v pražském lesoparku Hostivař se zúčastnilo 31 týmů z celé republiky i Slovenska. Po pěti hodinách hry do cíle dorazily jen tři týmy. V tom se nechtěně Technoplaneta zařadila po bok velkých šifrovacích her, kde do cíle dorazí jen zlomek startujících týmů. Přesto lze za vítěze prohlásit všechny, kteří se zúčastnili a aktivně si finále užili. Vždyt už jen kvalifikovat se bylo náročné!

Oficiální výsledky

1. místo
Faltus tým – Gy Voděradská, Praha
Vladimír Nahodil, Milan Válek, Jaroslav Koliha, Jakub Slepička, Dominik Šteiner
2. místo
Westside team – ZŠ Křídlovická, Brno
Romana Kaplanová, Mirek Konečný, David Karásek, Jan Pazourek, Martin Šindelář
3. místo
Himlhergotdonerveterkrucajselement – ZŠ Lobkovicovo, Praha
Roman Belčev, Michal Novák, Helena Korbová, Václav Fait, Roman Frank

Poděkování

Rádi bychom poděkovali všem pomocníkům, kteří nám s organizací Technoplanety každoročně pomáhají. Děkujeme Magistrátu hl. m. Prahy, že nám umožnil uspořádat finále v Hostivařském lesoparku a také ZŠ Karla Čapka, která umožnila přespat vzdáleným účastníkům. Zvláštní poděkování si zaslouží sponzoři, kteří věnovali množství hodnotných cen pro vítěze:

Logo AlbiFirma Albi věnovala deskové hry pro vítězné týmy. Ve hře byly hry s vesmírnou tématikou Space Alert, Galaxy Trucker a Dobyvatelé vesmíru.
Logo CD ProjektCD Projekt věnoval počítačové hry, plakáty a batůžky na ceny pro vítěze internetové části a pro každého člena týmů, jež dorazily do cíle.

Vítězové