Technoplaneta – šifrovací hra pro děti

Finále

Finále již dvanáctého ročníku Technoplanety v Hostivařském lesoparku se zúčastnilo 51 týmů z celé republiky i ze Slovenska. Své dojmy z finále, chvály na počasí a nadávky na orgy pište do diskusního fóra.

Za rok na viděnou!

Oficiální výsledky

1. místo
Kokonati – Gymnázium Brno-Řečkovice
Kateřina Matulová, Lucie Kubáčková, Sára Foralová, Barbora O'Malley, Veronika Marková
2. místo
Tvoje Máma – Gymnázium Jana Keplera, Praha
Petr Dosedla, Mikuláš Králíček, Matouš Šafránek, Nikita Ustinov, Adam Tobiáš Pařízek
3. místo
10 Hemisfér – Gymnázium Jana Keplera, Praha 6 (pro finále nahrazeno ZŠ a Gymnázium Open Gate, Babice); Gymnázium Bohumila Hrabala, Nymburk; Gymnázium PORG, Praha; Mensa Gymnázium, Praha (pro finále nahrazeno ZŠ Dolní Břežany); Filip Hůlek (pro finále nahrazen Jakubem Seidlem), Gabriela Hladká, Jakub Petr (pro finále nahrazen Nelou Uhlířovou), Karolína Šedová (pro finále nahrazena Kateřinou Mahovskou), Vojtěch Dašek

Poděkování

Rádi bychom poděkovali všem pomocníkům, kteří nám s organizací Technoplanety každoročně pomáhají. Ať jsou to studenti Pedagogické fakulty, bývalí žáci školy ZŠ Karla Čapka nebo naši kamarádi a přátelé, kteří nás v tom alespoň na ten jeden den nenechali samotné.

Děkujeme Magistrátu hl. m. Prahy, že nám umožnili uspořádat finále v Hostivařském lesoparku a ZŠ Karla Čapka, která umožnila přespat vzdáleným účastníkům.

Zvláštní poděkování patří firmám Albi a Mindok, které věnovaly úspěšným týmům jako ceny deskové her a hlavolamy, a firmě Comgad, která věnovala akční figurky.

Logo Comgad Logo Albi Logo Mindok

Vítězný tým