Technoplaneta – šifrovací hra pro děti

Finále

Martin z týmu Sherloci čtvrtek, 5. červen, 21.07

Dekujeme orgum za skvele finale. Hodne jsme si ho uzili. A vyhra to jenom zlepsila.

Láďa z týmu Heuréka pátek, 6. červen, 20.51

Tak já se připojím, musím říct, že letošní kolo se opravdu vyvedlo, skvělé šifry (možná až na tu úvodní ale ta nám nikdy nejde...) Děkuji tedy všem orgům, lepší poslední rok (před kategorií veteránů) bych si nedovedl představit

Maník z týmu Tupouni pátek, 6. červen, 20.55

Za mě a za celý tým gratuluji týmu Sherloci k prvnímu místu...

Všichni z týmu CRUSHERS pátek, 6. červen, 20.54

Milý orgové,

Tento ročník jsme si náramně užili. Abychom to shrnuli:

- šifry byly super

- počasí bylo super

- 5. místo je super

- téma tohoto ročníku bylo super

Z toho vyplývá, že finále bylo i celá hra byla SUPER. Jinak děkujeme organizátorům za výbornou hru (bylo vidět, že si s tím dáváte hodně práce). A na viděnou u dalšího (pro nás posledního) ročníku.

tým CRUSHERS

Maník z týmu Tupouni pátek, 6. červen, 21.04

Na začátek shrnutí finále z mého pohledu, bych chtěl moc poděkovat orgům za celou tuhle soutěž a především za finále (pro nás poslední). Myslím, že se vám to moc podařilo a ještě jednou děkuji.

No a k samotnému finále?:

Myslím si, že to bylo náročnější než loni (svědčí o tom i výsledky), ale že o to víc to bylo zajímavější. Každá lichá šifra nám nešla, ale za tohle se schovávat nemůžeme. Sám za sebe musím říct, že jsem od nás čekal víc, respektivě chtěl jsem víc. Avšak po našem nepříliš pozitivním skóre 5 nápověd a 2 záchrany mohu být jen spokojený. A musím orgy pochválit za 10. stanoviště, protože to byla šifra, co mi sedla pravdu nejvíce, a myslím, že jsem byl docela rychlý.

A k celému tomuto ročníku bych rád řekl, že na něj budu hodně vzpomínat -> Mnohem více než loni jsem tápal v některých úkolech, ať už se mi líbili, či ne.

Ještě jednou a myslím si, že to můžu říci nejen za mě, nejen za můj tým, ale za úplně všechny, obrovské díky orgům za tento nádherný ročník Technoplanety.

DĚKUJI!

Tomáš Bláha neděle, 8. červen, 8.27

Ztráty a nálezy: Na louce jsme našli bundu, která patří někomu z mladších/menších dětí. Prosíme kontaktujte nás mailem.