Technoplaneta – šifrovací hra pro děti

Úkol 5-5 – Mimozemská CAPTCHA

Šachista z týmu The Team úterý, 23. duben, 16.42

A ještě bude zajímavé sledovat, jestli někdo dá 80/80...

Tomáš Bláha úterý, 23. duben, 18.12

A doufám, že víš, proč zrovna osmičková...

Šachista z týmu The Team úterý, 23. duben, 18.18

A sakra... :D Protože tam byla čísla od 0-7? Mimochodem, kdo z orgů sledoval náš postup? Vy?

Tomáš Bláha úterý, 23. duben, 18.20

Ano, já to byl. Má to lepší důvod a bylo to nahintované v popiscích... Btw. chodil jsem na návštěvu i k dalším týmům a v době, kdy ty jsi sebevědomě prohlašoval, že není důvod spěchat, že ostatní se seknou stejně, jako ty, tak už dva nebo tři týmy luštily příklady.

Upraveno 23.4.2013 18.22

Šachista z týmu The Team úterý, 23. duben, 18.29

Tak sebevědomě... Já fakt nevěděl, co dělat a prozkoumávat vozidlo mě jaksi nenapadlo, prostě mi přišlo samozřejmé, že to už znám... Nahintované to být mohlo, na druhou stranu osmičkovou soustavu jsme měli do pěti deseti minut... Mimochodem, jak to vypadalo se spoluprácí u jiných týmů?

Tomáš Bláha úterý, 23. duben, 18.47

Trošku více jsem se bavil s Útvarem a celý začátek táhl Michal sám, ostatní se přidali až po druhé šifře. Teď celkem hrají společně. Jinak tak různě, ale často jsem potkával alespoň dva lidi, alespoň u týmů na špičce.

Filip z týmu Útvar rychlého nasazení středa, 24. duben, 20.31

Tka teď se asi urazím, protože jako jediný z našeho týmu jsem tu byl od začátku. Po půl se tam dva lidi objevili, ale nic moc nedělali (Honza a Denisa). Anička mi dokonce v 6:43 napsala, že se na Technoplanetu ani nekoukla, bylo jí to jedno. Jediný, kdo se snažil, byl Michal, ale tomu to nešlo na iPodu. Že jsem pak byl čit malý děti o ochraně přírody, a tak jsem nemohl řešit, vysvětluje, proč tam byl jen Michal. Ale od začátku jsem tam byl jen já. :-( Nejvíc tu byl Michal, ale kdyby se to bralo využití volného času k řešení, tak dosahuju skoro 100% i já, jen mám toho času míň.

Anička z týmu Útvar rychlého nasazení středa, 24. duben, 21.47

Tak teď jsem se zase urazila já, protože sice jsem ti v pondělí ráno řekla, že ještě ne, ale vzápětí jsem se podívala! Jelikož jsme ale měli být ve škole už dřív, abychom stihli připravit náš projekt, tak jsem nestihla nic víc, než to otevřít. A mimochodem ten trezor... A s tím volným časem bych si taky nebyla tak jistá...

Filip z týmu Útvar rychlého nasazení čtvrtek, 25. duben, 14.25

Jo, ale já kvůli Technoplanetě vstával v 5:45, abych tam byl od začátku, to ty ne :P A co s trezorem? Ten vyřešil Michal ;-) A s volným časem nekecám, trávil jsem u toho každou volnou chvilku.

Sherlock z týmu Sherloci úterý, 23. duben, 20.07

Kde byla čísla od 0-7?? Vůbec nechápu vaši celou diskuzi :D

Šachista z týmu The Team úterý, 23. duben, 20.15

0-7 byly použité číslice v těch dvouciferných číslech

Sherlock z týmu Sherloci středa, 24. duben, 7.06

Jo, to my jsme to zase brali tak, že tam není 8 a 9, tak teď už to chápu...

Šachista z týmu The Team úterý, 23. duben, 18.57

Gratuluji Sherlockům

Sherlock z týmu Sherloci úterý, 23. duben, 19.08

Díky ;)

Konečně to máme i my!

Náhodou jsem si u toho přistroje začal dávat výsledky protože mě to už nebavilo a najednou: Tvé skóre se právě zvýšilo o pět bodů. Čekali jsme, že to bude mazanější, třeba vynásobit všechna čísla v tom papíru a taky jsme si říkali, proč to vždycky napíše jen u osmičky a devítky něco jiného, než u ostatních čísel, ale jak je vidět, bylo to jednodušší...

Tomáš Bláha úterý, 23. duben, 19.16

Ach jo, poučení pro příště, obrnit, aby to nešlo dát náhodou. Samozřejmě to má své správné řešení a důvod, proč to tak je...

Šachista z týmu The Team úterý, 23. duben, 19.19

A první dva řešitelé důvod nenašli :D

Tomáš Bláha úterý, 23. duben, 19.21

Doufejme, že alespoň třetí...

Filip z týmu HarlemShake středa, 24. duben, 21.27

Výsledek jsme tipnuli...

Alča z týmu HarlemShake středa, 24. duben, 21.35

..., ale né tak úplně náhodou, ono to své odůvodnění mělo, ale špatné : ) Alespoň o něco jsme se snažili (mimochodem 100 jsme tipovali taky, protože už nás to nebavilo, ale náš výsledek byl 102 ; )), ale byla to taky náhoda - objevily se ob jedno pod sebou dva podobné příklady, tak mě nenapadlo nic lepšího než zadat výsledek toho předešlého a ono to vyšlo : )

Filip z týmu HarlemShake středa, 24. duben, 21.31

Osmičkovou soustavu jsme poznali, ale nevěděli jsme z čeho převádět - výchozí byla desítková...jaká je šance že jsme výsledek 102 prostě tipnuli? :D

Tomáš Bláha sobota, 27. duben, 9.27

Neměli jste nic převádět, příklad byl zadán v osmičkové (v zadání se nikdy nevyskytly číslice 8 a 9) a řešení se mělo zadat také v osmičkové (jakmile v řešení byla 8 nebo 9, tak stroj mluvil o nesrozumitelných symbolech). Šance na tipnutí byla řádově 1:100.

Šachista z týmu The Team úterý, 23. duben, 19.31

Ale jaký ten důvod je? Nedalo mi to a zkusil jsem zadat osm do wikiny. Vypadlo, že se to využívá v Unixu (samé Uni-věci v té hře byly), a také že osm je planet sluneční soustavy... Jinak spojitosti nenalezeny

Tomáš Bláha úterý, 23. duben, 19.35

My jsme sice unixově pozitivní, proto ve hře jsou některé drobné detaily, jako zelený terminál, ale to není to důležité. Čí ten stroj byl?

Šachista z týmu The Team úterý, 23. duben, 19.41

Mimozemšťanů?

Tomáš Bláha úterý, 23. duben, 19.42

A jak vypadali?

Šachista z týmu The Team úterý, 23. duben, 19.43

Měli 4 prsty, z toho 2 palce

Tomáš Bláha úterý, 23. duben, 19.45

A ty máš?

Šachista z týmu The Team úterý, 23. duben, 19.57

5 prstů, 1 palec

Filip z týmu Útvar rychlého nasazení středa, 24. duben, 20.28

Omlouvám se, že jsem to vyřešil omylem. Když mě to zkoušelo z matematiky už asi čtvrt hodiny, byl jsem naštvaný, nečetl jsem ty odpovědi... Jen jesm pak už náhodně klikal a pak jsem si řekl ... 100, taková hezká odpověď a ono mi to přičetlo pět bodů. Nemám poslední krok vrátit a nechat ostatní to dořešit, ať nejsme takhle zvýhodnění? Myslím, že Michal to stejně zvládne, ale dneska tu už nebude.

Šachista z týmu The Team středa, 24. duben, 20.31

Myslím, že úplně stejně to dali Sherloci (ale nechci jim křivdit), takže být tebou to tak nechám a pokud jste si hru ukládali, tak to můžeš zkusit vyřešit nanečisto ;)

Filip z týmu Útvar rychlého nasazení středa, 24. duben, 20.32

řešení už jsem si přečetl tady... :(

Šachista z týmu The Team středa, 24. duben, 20.34

Tak pak už s tím nic nenaděláš... Holt to nebylo dostatečně zabezpečený... (Já to tímhle způsobem taky chvilku zkoušel řešit, ale bohužel jsem se netrefil :D)

Filip z týmu Útvar rychlého nasazení středa, 24. duben, 20.40

Asi to mám za odměnu, že jsem to tak dlouho řešil ;) Počkám, co mi napíšou orgové a podle toho smažu nebo nesmažu tah.

Tomáš Bláha středa, 24. duben, 20.45

No teď už je to celkem jedno, tak to doraž. Já nechtěl dělat příliš velká čísla, aby to zůstalo snadno spočítatelné z hlavy. Spíš by mě zajímalo, zda někdo konečně přijde na důvod, proč to tak bylo. Šachista se do toho zatím nějak nehrne a to už jsem tolik napovídal...

Upraveno 24.4.2013 20.46

Filip z týmu Útvar rychlého nasazení středa, 24. duben, 20.58

Deset má prstů člověk, proto taky byla 10 soustava nejpoužitelnější a pro člověka nejpraktičtější... 8 ... proto? Zpětně v tom příběhu vidím k tomu tolik nápověd...

Šachista z týmu The Team středa, 24. duben, 21.06

Vážně?

(aspoň ty prsty chápu :D)

Tomáš Bláha středa, 24. duben, 21.28

Protože stejně tak, jako ty ses učil nejprve počítat na prstech, když jsi byl malý, tak stejně tak se učilo počítat lidstvo, když objevovalo zákony matematiky. Jsou jazyky, které mají jen číslovky jedna, dvě a mnoho. Až později vznikla potřeba obchodovat a tak z počítání nejprve na prstech vznikla kuličková počítadla a postupně si lidstvo osvojovalo složitější matematiku.

A protože matematika je čistě abstraktní záležitost vymyšlená v hlavách lidí, není závislá na tom, jaká je naše planeta, vznikla jen v myšlení, tak je přitažlivé pro autora sci-fi předpokládat, zda mohla vzniknout stejná matematika se stejnými zákony i myšlenkách jiných tvorů na jiných světech a jak by se případně lišila.

Koneckonců nemusíš pro příklad chodit zase tak daleko. Znáš příběh o Ramanujanovi? Samozřejmě není mimozemšťan, ale je zajímavé o tom přemýšlet.

Filip z týmu Útvar rychlého nasazení středa, 24. duben, 20.34

Měl jsem holt štěstí s tím 100 :D Ale je pravda, že i těmi odpověďmi na 8 a 9 to je hezké. Ale na svou obhajobu, sledoval jsem i ta čísla, bohužel ne znaky: bylo mi divný, že se často opakuje 33, 36 a 7(něco). Psal jsem si do tabulky hodně výsledků (teď jsem spočítal, že jich bylo 27), ale nehledal jsem znaky jako takové, ale opakování čísel a dělitelnosti.

Šachista z týmu The Team středa, 24. duben, 20.43

To mi připomíná - orgové mi pořád neřekli, proč zrovna osmičková

Sherlock z týmu Sherloci středa, 24. duben, 20.48

Aha, takže se tam mělo napsat 100? V tom případě to bylo opravdu náhodou :D

Tomáš Bláha středa, 24. duben, 20.50

Jen tehdy, pokud výsledek byl 100...

Sherlock z týmu Sherloci středa, 24. duben, 20.53

Aha, tak já nevím, já prostě psal výsledky.

Veru z týmu Slaďáci The Next Generation středa, 24. duben, 21.10

My šifru nakonec vyřešily...Po VÁŽNĚ dlouhé době:D Je vidět, že přeci jenom jsme do teď žádnou zkušenost s takovými hrami neměly. Zkušenost dobrá, ale stejně nechápu, jak většina mladé generace (převážně kluků) může trávit dobrovolně tolik času u počítače:D Mimochodem, co se zde v diskuzi řeší ohledně osmičkové?

Šachista z týmu The Team středa, 24. duben, 21.14

Gratuluju! A načasovaly jste si to skvěle (pro nás).

K počítačům - já nevím, mě samého to štve, ale nějak to doba vyžaduje (ale nemysli si, na počítači hry nehraju vůbec, především ho využívám ke komunikaci - mail, Skype - pak na školní věci a pár internetových stránek, jako je Technplaneta, suplování naší školy nebo šachové stránky).

Pokud jste šifru vyřešily, netuším, proč vás udivuje osmičková...

Btw. s takovouhle hrou podle mě zkušenost neměl nikdo, je to sice geniální, ale řekl bych, že pro většinu lidí staromódní... (já mám doma DrD, takže ok, něco málo jsem o tom věděl :))

A Viki - Rút tě zdraví zpátky

Filip z týmu Útvar rychlého nasazení středa, 24. duben, 21.12

Jéje, tak to je mi líto, doufal jsem, že nahrajem víc bodů, abychom aspoň v něčem byli první. Nevadí ... dá se někde zjistit, co jsme neudělali? A když dám hru odznovu, smaže mi to vyřešení šifer? A dá se vrátit na ta místa, abych mohl vyzkoušet tipy, které jsem zatím nezkoušel?

Sherlock z týmu Sherloci středa, 24. duben, 21.17

Když to dáš od znova, tak se to nesmaža a k tipům se můžeš vrátit pokud to máš uložený. Taky bych rád věděl, co jsme vynechali, ale to bude asi zveřejněné na konci kola. Jo a jak si mám přečíst ty noviny v tabletu??

Filip z týmu Útvar rychlého nasazení středa, 24. duben, 21.21

tipuju "přečti noviny v tabletu", jinak já zkoušel to čuchání (poradili mi to orgové u oběda), mámit z technika kartu a zavřít se u něj a Michal zkoušel zabít Borise a odnést něco z trezoru :-)

PS: takže můžu v pohodě dát konec hry, začít odznovu, restartovat a tak podobně, prostě se mi všechno už počítá?

Tomáš Bláha sobota, 27. duben, 9.33

Stiskni ikonu zpravodajství. Přečti článek o xxx.

Filip z týmu Útvar rychlého nasazení středa, 24. duben, 21.25

Přidám další tip: na konci hry, až vám to nabídne:

Chceš NAHRÁT uloženou pozici, RESTARTOVAT příběh, ukázat zábavné MOŽNOSTI k vyzkoušení, ODVOLAT poslední tah, dozvědět se, kdo je AUTOR příběhu, zobrazit své DETAILNÍ SKÓRE nebo dát KONEC hry?

klikněte na "AUTOR" a zobrazí se:

>autor To není jedna z možností.

Filip z týmu Útvar rychlého nasazení středa, 24. duben, 21.33

Tak bych k tomu rád napsal ještě pár poznámek:

1) Na začátku jsem si říkal, jak je to vypečené, že to vlastně vůbec není šifra a nejlíp dopadnou hráči počítačových her, ale pak jsem zjistil, že ano. Jenom na té šifře člověk nemůže nemůže získat chybu. :-)

2) To už jsem zapomněl, dopíšu jindy.

Filip z týmu HarlemShake středa, 24. duben, 21.56

Chtěl bych upozornit, že při kliknutí na "Kam se ztratily šifry" se dá nahoře vpravo dát "následující" a proletět tak názvy všech 5 šifer, trošku nám to možná napovědělo, že Robot bude šifra, nechci ale křivdit Alči, kterou to napadlo i bez kouknutí se a poprvé můžu říct, že hrát si přes rok v informatice s programem Robot Karel nebylo zbytečné. :D

Sherlock z týmu Sherloci čtvrtek, 25. duben, 7.09

Taky někdo používal příkaz PŘEČTI VŠE ? Sice se nám to vždycky seklo, ale dost nám to pomohlo prozkoumat něco, co jsme nenašli ;)

Maník z týmu Tupouni čtvrtek, 25. duben, 14.09

Jo já pořád

Filip z týmu Útvar rychlého nasazení čtvrtek, 25. duben, 14.22

My jsme na to, že VŠE funguje i na prozkoumej a ne jen na vezmi zjistili až u konce.

Pavel Čejka čtvrtek, 25. duben, 14.42

Kdyby jen to...

Později prozradíme a popíšeme určitě víc.

Maník z týmu Tupouni čtvrtek, 25. duben, 15.59

Kdy pozdeji? :D

Maník z týmu Tupouni čtvrtek, 25. duben, 14.09

Konečně jsem to dal.

A mám dotaz: Nechcete něco takového udělat do 5. kola i příští rok?

Anička z týmu Útvar rychlého nasazení čtvrtek, 25. duben, 14.22

Vytvořit tohle trvalo 4 roky... takže počkej do roku 2017 :D

Filip z týmu Útvar rychlého nasazení čtvrtek, 25. duben, 14.23

Sakra, to jsem psal já... nevěděl jsem, že na diskuse píše i někdo jiný poslední dobou.

Žirafáček z týmu Útvar rychlého nasazení čtvrtek, 25. duben, 15.21

Ono se to moc nedá, když nikomu nedáš ani šanci. :P

Filip z týmu Útvar rychlého nasazení čtvrtek, 25. duben, 21.00

Můžeš napsat, kdy chceš :P Nikomu v tom nebráním :D

Maník z týmu Tupouni pátek, 26. duben, 13.24

Tak to bych se skoro hádál

Filip z týmu Útvar rychlého nasazení pátek, 26. duben, 20.24

Jestli se chceš hádat, tak já ne. Jen by mě zajímalo, jak podle tebe bráním ostatním z mého týmu v psaní do diskusí? Jestli ano, nevím o tom. I kdyby, tak to ale není nic proti těm, kteří brání členům svých týmu v přístupu na Technoplanetu změnou hesla.

Maník z týmu Tupouni sobota, 27. duben, 9.42

To byl fór... protože někdy to tak vypadá

Žirafáček z týmu Útvar rychlého nasazení pátek, 26. duben, 17.24

Jakmile se objeví něco, k čemu bych něco chtěl napsat, tak už u toho máš X komentářů. :D

Filip z týmu Útvar rychlého nasazení pátek, 26. duben, 20.21

No, jsem holt sdílný a o své pocity k šifře se dělím velmi brzo... Tak se dohodnem, že ti vždycky nechám čas. (Jaktože ale nejsi první u šifer, které jsi vyřešil t? :O)

Žirafáček z týmu Útvar rychlého nasazení pondělí, 29. duben, 20.25

To je jedno... Já radši řeším, než pročítám fórum, ale když už, tak to nestíhám. Piš si jak rychle chceš, stejně to nejspíš nestihnu

Anička z týmu Útvar rychlého nasazení pátek, 26. duben, 18.30

:D :D Si to přečtu pozdě...

Anička z týmu Útvar rychlého nasazení pátek, 26. duben, 18.30

Tohle jsem nepsala já!! Kdo to byl? Kdo se tu vydává za mě?

Filip z týmu Útvar rychlého nasazení pátek, 26. duben, 20.21

To já a už jsem to vysvětlil ;)

Sherlock z týmu Sherloci čtvrtek, 25. duben, 18.49

Pustil jsem si to znovu... Už 53 bodů na 230 tazích, uvidíme, jestli dám 80.

Sherlock z týmu Sherloci čtvrtek, 25. duben, 18.56

Néé já neopravil ten modul :D

Filip z týmu HarlemShake čtvrtek, 25. duben, 19.19

Zahrál jsem si to znovu, skóre jsem vylepšil o 2 body, ale ten 1 prostě chybí...

Sherlock z týmu Sherloci čtvrtek, 25. duben, 19.21

Všiml jsem si, já jsem taky zahrál znovu a mám 76 bodů :D ale vím z čeho, takže nic nového...

Filip z týmu HarlemShake čtvrtek, 25. duben, 19.27

Dělá se něco s Figurkou nebo s dřevěnými třískami? Ten 1 bod tam přece někde musí být! :D

Tomáš Bláha čtvrtek, 25. duben, 19.30

Já ho také hledal a zatím nenašel...

RAB z týmu In Aenigmibus pondělí, 29. duben, 7.39

a) Šachisto, tam kde ses ty sek, jsem já strávila jen úplnou chvilku v porovnání s jinými částmi. Je teda pravda, že jsem měla rady, ale nic mi neřekly (jen to, co už jsem věděla). Škoda, že jsem ten počítač neudělala o trochu dřív, půl hodina včera mi na zbytek fakt nestačila.

b) Rady mě vůbec dost naštvaly. Celkem jsem si byla schopná říct, že je budu ignorovat a na to poslední přijdu sama, ne tak ovšem Marki (teda nevyčítám jí to, vůbec i tak nevěděla, o co jde, netušila, kde jsme a co máme dělat). Došla až k nápovědě, kde se přímo říká, že je to osmičková. Měla jsem radost, když jsem zjistila, že to vyřešila, a tohle mi jí dost zkazilo.

c) No, musím říct, že mě tohle kolo spíš dost štvalo. Obdivuju orgy, že něco takovýho udělali, ale já bych si víc užila normální kolo (a vůbec, letos nebyla žádná pořádná textová šifra!). Tohle jsem dělala v podstatě jen já, naštěstí jsem nepočítala, kolik jsem u toho strávila - jen z toho čísla by mi bylo blbě. Ostatní mi ke konci nemohli pomáhat už jen proto, že neznalii mé minulé tahy a opakovali je, což mě štvalo (zvlášť teď ráno u Marki).

d) Z šifer mě nejvíc potěšil Karel, taky jsme tím trávili značnou část informatiky v minulém roce (k libosti z celé třídy asi pouze mé). Mastermind byl taky fajn, jedinej jsme ho dělali ve více než 2 najednou (teda ono jeho dělání spočívalo v bráchově nápadu po minutě a další minutě luštění).

A teď ještě dojít na konec příběhu...

z týmu tim středa, 1. květen, 15.35

Kolko ste napíslai príkazov??? my 2800 :DD

Žirafáček z týmu Útvar rychlého nasazení středa, 1. květen, 19.41

3062...

Maník z týmu Tupouni čtvrtek, 2. květen, 15.19

my jen 1005

Pája z týmu CAPArTi pátek, 3. květen, 22.47

KONEČNĚ!!!! :D ve středu jsme měli jednu šifru a já sebevědomě tvrdila, že to budu mít do čtvrtka celé- a???? Teprve před chvilkou jsem to po 1600 příkazech dokončila..... :DDD asi jsem to trochu podcenila....Ale asi dvacet příkazů jsem obětovala na dobývání se k Borisovi na záchod :DDDDDDDDDD

Aňa z týmu CAPArTi sobota, 4. květen, 10.12

Výborně... U textovky jsme patrně pracovali jako tým nejvíc ze všech kol - a taky jsme se u toho nejvíc zasmáli. Automatické opravování příkazů nás v některých případech opravdu hodně pobavilo. Samozřejmě největší díky patří Páji, která na tom zapracovala nejvíce z nás a dotáhla to do až konce (i mi už se chtělo na to vykašlat, což je samo o sobě dost zajímavé ;) ). Jak se dívám na příspěvky o kousek výš, tak jsme na tom s počtem příkazů nebyli tak špatně, i když jsme chodili pravidelně kontrolovat Borise a pokoušeli jsme se s ním konverzovat. ;) Děkujeme orgům za netradiční kolo Technoplanety a taky za neocenitelnou pomoc při řešení technických problémů! :D

Filip z týmu Útvar rychlého nasazení sobota, 4. květen, 10.30

My jsme na očet příkazů moc nehleděli a kolikrát jsme i psali jeden příkaz vícekrát nebo jsme ze vzteku, že to nejde, psali nasmysly (nechtějte vědět, co jsem psal :D). Skončili jsme na čísle 3062 :D

Šachista z týmu The Team sobota, 4. květen, 20.10

Tak nesmyslným opakováním či psaním příkazů jako: A co mám tedy sakra dělat? jsem strávil okolo 20 % tahů (možná i víc)

z týmu tim středa, 8. květen, 20.53

nápodobne, ale my keď sme nevedeli čo máme robiť tak sme len tak (asi 100 krát) písali prikaz cakaj

Šachista z týmu The Team čtvrtek, 9. květen, 19.31

Jen 100krát? :D

Ïvča z týmu Škrkny čtvrtek, 9. květen, 17.27

Já jsem spoustu tahů strávila stěžováním si postavám na svoje osobní problémy, jsou to skvělí posluchači :D

Šachista z týmu The Team čtvrtek, 9. květen, 19.32

To jsem měl taky zkusit, je těžké najít někoho, kdo chápe, jak těžké věci jsou a kdo ještě má sílu na to poslouchat stěžování nějakého Šachisty

Maník z týmu Tupouni neděle, 12. květen, 13.49

My jsme taky psali úplne ... například: otevri mrizku(v jidelně :D) - Nic takového jako mřížku tu nevidíš - Proč?

Maník z týmu Tupouni neděle, 12. květen, 13.50

Proč následně škoda a pár sprostých slovíček

P.S. kdo nás sledoval z orgů???

Šachista z týmu The Team sobota, 4. květen, 20.08

Gratuluji! Měli bychom si z vás vzít příklad ;)

A na Borisovi jsem toho vyzkoušel... :D

Pája z týmu CAPArTi pondělí, 6. květen, 17.51

Taky bych chtěla poděkovat orgům za práci kterou si dali s vytvořením příběhu a hlavně postav v něm (např. Boris :D)a taky zbytku svého týmu hlavně Ani bez které by jsme celou hru pohybovali okolo stého místa.....

Myslím, že se se k této hře budu často vracet, protože už teď se mi po Borisovi stýská :DDDDDDDD. Snad nám to vyjde do Prahy....