Technoplaneta – šifrovací hra pro děti

Finále

Finále již jedenáctého ročníku Technoplanety v Hostivařském lesoparku se zúčastnilo 53 týmů z celé republiky i ze Slovenska.

První cenu získal roztroušený tým 10 Hemisfér, druhá byla darována sirotkům z Brna a třetí něčí mámě z pražského Keplera. Gratulujeme! Podrobnější výsledky si můžete prohlédnout ve výsledkové listině, stejně tak šifry i s řešeními.

Své dojmy z finále, chvály na počasí a nadávky na orgy pište do diskusního fóra.

Za rok na viděnou!

Oficiální výsledky

1. místo
10 Hemisfér – Gymnázium PORG, Praha; Gymnázium Jana Keplera, Praha; 1. České Gymnázium v Karlových Varech, Karlovy Vary; Gymnázium Bohumila Hrabala, Nymburk;
Filip Hůlek, Nora Prokešová, Gabriela Hladká, Vojtěch Dašek, Jakub Petr
2. místo
S͖̫̻̪̥͍i͕̝̭̓r̼̣͐̈͝o̺̻̹̦͑t̠ͮͪͯ͐͛̍̐c̲i̡̬̦̎͗̄͆͑̀™ – profesionální dešifrovací tým – ZŠ Sirotkova, Brno
Tomáš Martykán, Vilém Raška, Matěj Kadlec, Jan Bílek, Šimon Daniel Verba
3. místo
Tvoje máma – Gymnazium Jana Keplera, Praha
Petr Dosedla, Nikita Ustinov, Mikuláš Králíček, Matouš Šafránek, Tobiáš Adam Pařízek

Poděkování

Rádi bychom poděkovali všem pomocníkům, kteří nám s organizací Technoplanety každoročně pomáhají. Ať jsou to studenti Pedagogické fakulty, bývalí žáci školy ZŠ Karla Čapka nebo naši kamarádi a přátelé, kteří nás v tom alespoň na ten jeden den nenechali samotné.

Děkujeme Magistrátu hl. m. Prahy, že nám umožnili uspořádat finále v Hostivařském lesoparku a ZŠ Karla Čapka, která umožnila přespat vzdáleným účastníkům.

Zvláštní poděkování patří firmám Albi a Mindok, které věnovaly úspěšným týmům jako ceny deskové her a hlavolamy, a firmě Comgad, která věnovala počítačové hry.

Logo Comgad Logo Albi Logo Mindok

Vítězný tým